U wilt inbraak, fraude en vandalisme opsporen en voorkomen. Of uw bedrijf nu klein of heel groot is en of u nu liever wilt huren of kopen: Alarmrent ontzorgt u met uitstekend advies en de beste alarmsystemen, beveiligingscamera’s en verborgen camera’s.

Alarmsystemen en beveiligingscamera’s

Een inbraakalarm voorkomt schade door inbraak of vandalisme en geeft een veilig gevoel. Ook is het soms een eis vanuit de verzekering. Alarmrent levert de meest betrouwbare alarmsystemen waardoor niemand onopgemerkt binnenkomt.

De camerabewaking van Alarmrent werkt preventief en levert in geval van fraude of inbraak duidelijke beelden voor daderidentificatie en juridisch bewijs. De medewerkers van Alarmrent zorgen ervoor dat de juiste camera’s precies goed staan opgesteld. Door alleen met de beste merken te werken, werkt de apparatuur altijd en hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Voor de analyse en opvolging van een alarmmelding werkt Alarmrent samen met de grootste meldkamers, surveillancediensten en met de politie. Omdat de systemen van Alarmrent bewijs op beeld leveren, kunnen zij direct de juiste maatregelen treffen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte?

Na het invullen van onderstaand formulier ontvangt u binnnen één werkdag bericht.

Bedrijfsnaam Telefoonnummer*
Contactpersoon* E-mail*
Opmerkingen en/of toelichting
Contactvoorkeur  
 
 

Projecten in alarmsystemen en beveiligingscamera's